FOTO Nicole Kidman pokazala bradavice: "Mora da sam poludjela"

Foto: Instagram

IAKO je Nicole Kidman jedna od glumica koje se nerado skidaju pred kamerama, na pragu pedesete godine iznenadila je publiku pokazavši gotovo sve u seriji "Big Little Lies".

Čini se da joj se to svidjelo jer je nedavno pozirala za britanski časopis Love u jednodijelnom kupaćem kostimu u kojem se lijepoj glumici vide bradavice.

"Razmišljala sam o ovom snimanju kasnije. Mislila sam: 'Što mi je bilo?' Mora da sam poludjela. Kako izgledaju fotografije? Izgledaju li ludo?", rekla im je Nicole nakon snimanja.

Iako je pokazala da se nema čega sramiti u golišavim scenama koje je snimila za seriju, Nicole je za časopis W podijelila da se nije osjećala ugodno tijekom snimanja.

"U nekim trenucima sam se osjećala veoma izloženom, ranjivom i duboko poniženom. Sjećam se da sam jednom ostala ležati na podu kupaonice i nisam se mogla pomaknuti. Samo sam ležala tamo, potpuno slomljena, u suzama. Redatelj Jean Marc je došao i samo me pokrio ručnikom jer sam ležala u strganom donjem rublju", rekla je tom prilikom.  

Pročitajte više