FOTO Nova Huljićeva uzdanica opako je seksi

Foto: Press

MLADA i talentirana Domenica Žuvela predstavlja debitantski singl "Kad sam s tobom", autora Vjekoslave, Ivana i Tončija Huljića s kojim će se predstaviti i sljedećeg tjedna na 57.izdanju Splitskog festivala.

Lijepa Velolučanka spremna je za svoj prvi veliki nastup na splitskim Prokurativama. "Iznimno sam uzbuđena. Velika je stvar dobiti prigodu da staneš na pozornicu Splitskog festivala i predstaviš se hrvatskoj javnosti. Ni sanjala nisam da bi se tako nešto moglo meni dogoditi. Nadam se da će se ljudima svidjeti", kaže Domenica.

Nova uzdanica Huljića, studentica je pete godine splitske Glazbene akademije, a već godinama zanat brusi kao prateći vokal Madre Badessi, ali i Petru Graši. Također već dvije godine nastupa i s poznatom splitskom grupom 'Boss' kojima je vodeći vokal.

Pop je žanr koji joj najbolje leži: "Od bogatog opusa koji je obitelj Huljić radila najdraži i najbliži mi je 'Magazin' iz doba s Ljiljanom Nikolovskom, koji sam slušala odmalena a i danas ga rado pjevam.

Domenici obitelj Huljić nije nepoznata, upoznali su se preko Hane Huljić, koja joj je za ovu prigodu rado otpjevala prateće vokale. "Nemam prevelika očekivanja sada na početku, i ova pjesma dogodila se spontano, pa neka tako bude i dalje...", rekla je Domenica.

Pročitajte više