FOTO Pogledajte kako izgleda Uskrsna priča obitelji Salaj

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

UZ SVIMA poznatu Božićnu priču, na imanju Salaj se već 8. godinu održava i Uskrsna priča – tradicionalna obiteljska manifestacija u proljetnom zelenilu imanja Salaj. 

Ovogodišnja Uskrsna priča obitelji Salaj u Grabovnici, počela je u petak, 12. travnja, i trajat će do 22. travnja, svakim danom od 15 do 22 sata, uključujući vikende i blagdane. Ove godine će imanje krasiti preko 40.000 svjetlećih ukrasnih jaja, velika instalacija vlaka od slame, šetnica s raznim svjetlećim 3D elementima i elementima od slame prikladnim za Uskrs – figurama kokoši, zečeva, pilića, pijetlova i pisanica, a posjetitelji će moći vidjeti i prikaz Isusovog groba.

"Kada vidim koliko posjetitelji uživaju u Božićnoj priči sve ove godine, ne mogu se ograničiti samo na jednu manifestaciju. Smatram da im i za uskrsne blagdane moram ponuditi barem nešto slično, a opet posebno. Uskrsna priča je baš to. Vrijeme uskrsnih blagdana je idealno za uživanje u prirodi i obiteljskim druženjima. Za mene je ta atmosfera druženja i veselja ono što me ispunjava", rekao je Zlatko Salaj, kreator manifestacija. 

Ove godine se očekuje preko 13 000 posjetitelja za vrijeme trajanja Uskrsne priče.

Obitelj Salaj započela je uređivati svoje dvorište božićnim lampicama prije 17 godina. Mnoge svjetske medijske kuće prepoznale su ju kao jedinstven događaj te su zabilježene brojne reportaže i članci.

Pročitajte više