FOTO Polugola Maja Šuput iskočila iz kreveta i pokazala bradavice, a sve uzalud: "Bacaš na Trumpa"

Foto: Instagram

SEKS sve prodaje, a Maja Šuput je toga očito i te kako svijesna te se svim silama trudi izgledati seksi. I doista, ako se pita vojsku njenih fanova, to joj dosta dobro ide, no sve je veći broj i onih kritiziranju njen, kako kažu, "prepečen" i "plastičan" izgled.

Ovoga puta popularna je pjevačica fanove na društvenim mrežama počastila fotografijom iz kreveta, na kojoj uživa u gastro delicijama odjevena tek u oskudno donje rublje.

Čini se da se takva Maja više sviđa publici od one sređene za nastup, jer je njen izrazito preplanuli izgled i ovoga puta dobio same kritike - iako im je na pladnju ponudila i bradavice.

"Majo na šta ti sličiš... U modi je natural look a ne plastični. Da nisam vidjela u natpisu tvoje ime ne bih ni znala tko je to. De se malo opusti i počni izgledati ko normalna žena", "Ne more otvorit oči od šminke", "Nema granica, baca malo na Trumpa", samo su neki od komentara koje su joj ostavili kritični obožavatelji.

Ipak, čini se da pjevačicu kritike previše ne uznemiruju. Svoj "prepečen" ten je ranije pripisala filteru na Instagramu, a od zlih jezika pobjegla je na odmor u Dubai. Fanovi se nadaju da će ondje doista odmoriti od napornog radnog ritma - no ovoga puta bez dodatnog sunčanja.

Pročitajte više