FOTO Ruska "Vučica s Wall Streeta" oprala milijardu kuna, odala se na zbilja glup način

Foto: Instagram, Vkontakte

RUSKA studentica Anastasia Tsirenschikova, poznatija pod nadimkom Vučica s Wall Streeta uhićena je pod sumnjom da je uključena u poreznu prevaru vrijednu 116 milijuna funti. Najgore od svega - Anastasiju su odale fotke glamuroznog života na Instagramu i ruskoj inačici Facebooka Vkontakteu.

Na internetu su osvanule fotografije 22-godišnjakinje u zatvoru, gdje je završila s još pet "kolega" osumnjičenih da su prebacili devet milijardi ruskih rubalja u porezne oaze diljem svijeta.

Na profilima po društvenim mrežama može se vidjeti kako Anastasia uživa u blještavom životnom stilu, pozira u tropskim oazama i ispija skupocjene boce šampanjca. S obzirom na to da je službeno studentica, bilo je nejasno otkud joj skupocjena odjeća te lova za razvikane restorane i egzotične destinacije.

Na jednoj od fotografija čak se igrala s lavom, koji je postao ultimativni statusni simbol bogate ruske mlađarije, no fotka na kojoj je iza rešetaka možda ipak bolje prikazuje kako će njena budućnost u Rusiji izgledati.

Anastasia, te osumnjičenici poznati kao Gomma i Ortis te dva neimenovana biznismena pomagali su ruskim bogatašima da nezakonito prebacuju novac iz države. Za svoje usluge uzimali su 2,5 posto provizije, što im je bilo dovoljno za lagodan život. Dodatni teret Anastasiji predstavlja to što je policija u njenom stanu našla i kokain. 

Pročitajte više