FOTO Seksi pjevačica Colonije diplomirala elektrotehniku

Foto: Instagram

OTKAKO je postala pjevačica grupe Colonia, Ivana Lovrić ne prestaje iznenađivati javnost. Iako se na glazbenoj sceni rijetko koja hrvatska pjevačica može pohvaliti diplomom, to je od ruke pošlo upravo lijepoj Ivani.

Iza nje stoje godine vjernog učenja i polaganja ispita na fakultetu koji je poznat po svojim prilično kompleksnim predmetima i činjenici da se za taj fakultet više odlučuju muškarci nego žene. No, Ivana je još jednom pokazala da u njenom slučaju ne vrijede društveni stereotipi, tako je ne samo diplomirala u roku na jednom od težih fakulteta u Hrvatskoj nego uspješno već više od pola godine balansira s novom ulogom u životu, onom pjevačice grupe Colonia.

Nakon što je prvi singl Que sera vladao vrhom glazbenih ljestvica proteklih mjeseci i zaradio preko milijun i pol pregleda na YouTubeu, upravo prošli tjedan grupa je izbacila i drugi singl pod nazivom Maskenbal za koji su snimili spot na atraktivnoj lokaciji Hotela Trakošćan.

"Jako sam ponosna na sebe. Fakultet je bio izazovan, ali uživala sam. Imala sam odličnu ekipu na faksu, a dok sam živjela u studentskom domu nisam mogla ni sanjati da ću na kraju fakulteta postati i pjevačica grupe koju sam obožavala. Čovjek snuje, ali definitivno Bog određuje. Zahvalna sam do neba mojim roditeljima koji su mi oduvijek bila velika podrška, a novi singl Maskenbal, pa to je samo šlag na kraju ove uspješne godine.", izjavila je ponosna inženjerka elektrotehnike i pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić.

Pročitajte više