FOTO Starleta detaljno opisala seks s policajcima u privatnom avionu: "Bilo je ekstremno"

Foto: Instagram

BIVŠA prostitutka i reality zvijezda Gabi Grecko u detalje je opisala seks s dvojicom "prljavih" njujorških policajaca u skandalu koji trese američke plavce.

Prema riječima Gabi, inače bivše supruge milijardera Geoffreyja Edelstena, 2013. godine plaćeno joj je da kao "seksi stjuardesa" prati inspektora Jamesa Granta i u međuvremenu otpuštenog detektiva Michaela Milicija tijekom privatnog leta za Las Vegas.

"Trebala sam ih pitati žele li čaj ili kavu, no bilo je jasno da žele samo mene. Bili su jezivi, vrlo grubi i puni uvreda. Nisam očekivala da će biti tako ekstremno, no nije da sam mogla tek tako izaći iz aviona usred leta. Nisam imala kamo i zato sam morala raditi što su htjeli", rekla je Grecko u intervjuu za New York Post, dodajući da su je "u isto vrijeme seksualno iskorištavala obojica muškaraca".

U Las Vegasu policajce su dočekala dva penthouse apartmana u kojima su gledali Super Bowl, kladili se i opijali skupim šampanjcem, a zatim organizirali orgije s nekoliko prostitutki. Za svoje usluge Grecko tvrdi da je dobila "samo 1500 dolara jer su većinu novca prokockali", a biznismen koji je platio put korumpiranim policajcima navodno je na njihov izlet potrošio oko 57 tisuća dolara.

U sudskom procesu protiv dvojice prljavih policajaca tvrdi se pak da je prostitutka navedena pod imenom "Candi" dobila čak 10 tisuća dolara. Grant i Milici terete se za korupciju i niz drugih kaznenih djela, a biznismen koji ih je potkupio s ukupno oko 100 tisuća dolara, Jona Rechnitz, priznao je krivnju i surađuje s istražiteljima. Četvrti osumnjičeni, koji je navodno i potencirao čitav "izlet" u Las Vegas, Jeremy Reichberg, nije priznao krivnju.

Pročitajte više