"Nekad smo putovali u jugićima bez i klime i navigacije, a sad bez mape ne mogu ni Pokemona uloviti"

Foto: Facebook

ELLA DVORNIK svakim danom gomila sve veći broj fanova na društvenim mrežama zahvaljujući duhovitim statusima, no ovoga je puta u jednom danu čak dvaput uspjela potpuno oduševiti fanove.

Kao što je najavila, udomila je malenog napuštenog mačića i tako, kako je sama napisala, po drugi put "postala mama", budući da već od ranije ima zeca.

"Ovaj bebač je napusten , ostavljen u kutiji sa 50 kuna ispred veterinarske ambulante. Ima mjesec dana i bit će moj! Keith Richcats i Pablo Escobbunny će bit frendovi", napisala je prije dva dana Ella, a zatim je obećanje i ostvarila.

No ono što je njene obožavatelje oduševilo više i od dobrog djela jest sjajna usporedba vremena kada je Ella bila djevojčica i današnjice.

"Sjećam se kad sam prije s mamom i tatom u jugiću isla u Austriju il u Italiju na skijanje kak su s onim papirnatim mapama navigirali i derali se jedan na drugog, već se u Sloveniji pokretala rastava braka. A na more kad smo išli nismo imali ni klimu ni autocestu, po staroj cesti smo se igrali preticanja s kamionima. I nije bilo Montane na bengama već su se doma sendviči radili. Sve brojeve telefona sam znala napamet i tko je u kojoj ulici i na kojem broju živio. Po Vrapču sam 6 sati igrala skrivača, znala sam točno di se koji pijanac s kvarta sakrio", prisjetila se kći Dina i Danijele Dvornik, zaključivši da je današnjica neusporedivo drugačija.

"Sad bez google mapsa se izgubiš u centru grada. Kad nekog pitaš ulicu svi vade mobitel, ak nema klime, ne ulazi se u auto, a po staroj cesti više nema ni onih bakica kaj su sir prodavale. Ne znam svoj broj mobitela, i koliko god puta došla kod frendice u stan uvijek zaboravim na kojem je katu, hvatam pokemone po gradu i čak sa mapom ne znam di je koji. Ode sve u pičku materinu", zaključila je Ella i za svoj status dobila više od 17 tisuća lajkova.

Pročitajte više