FOTO Ugojeni Plenković zahaklao na Jarunu: Ne vidi se na meni baš da se rekreiram, ali...

Foto: Pixsell/Marko Lukunić/Kristina Stedul Fabac

NA ZAGREBAČKOM jezeru Jarun u subotu je pod motom "BeActive" službeno otvoren Europski tjedan sporta koji je svojom prisutnošću uveličao i premijer Andrej Plenković.

"Sport je izrazito važan za zdravlje i timski duh i samopouzdanje te općenito za pripremu niza drugih društvenih aktivnosti. Drago mi je da je ovdje puno mladih i da je došlo mnogo kolega iz vlade jer i na taj način želimo biti potpora mladima, našim sportašima amaterima te sjajnim profesionalnim sportašima koji su u proteklih 25 godina toliko učinili za Hrvatsku na promidžbi da im vječno moramo biti zahvalni. Stoga i radi međunarodnih uspjeha, ali i radi zdravlja u svim našim aktivnostima od predškolske i školske dobi, sveučilišta te kasnije rekreacije treba poticati sport," rekao je na otvaranju Europskog tjedna sporta Andrej Plenković.

"Ne vidi se na meni da se baš rekreiram. Ponekad košarka. Teško je održati kondiciju, ali pokušavam", dodao je premijer, prenosi N1. 

Kao i njegovi prethodnici Sanader i Milanović za svojih mandata, i Plenković je ljetos nabacio pokoji kilogram viška, a da otad nije poradio na formi dokazuje i fotografija od prije nekoliko dana kad je pozirao s Trumpom u preuskom sakou.

Pročitajte više