FOTO Uz Photoshop ona izgleda ovako, a bez njega je ne biste prepoznali

Foto: Instagram

PLUS size manekenka Iskra Lawrence nedavno je na Instagramu objavila dvije fotografije, a na prvi pogled nikome nije bilo jasno tko je žena na njima, jer uopće nije nalikovala Iskri.

"Možda se pitate tko je ova nepoznata plavuša. Pa to sam ja. Prije šest ili sedam godina", napisala je.

Danas se Iskra bori za prihvaćanje svih oblika tijela, a ovom fotografijom željela je ukazati na to što se sve može napraviti Photoshopom. Priznala je da je tada nosila manji konfekcijski broj, no za većinu razlika između stvarne nje i nje na tim fotkama zaslužan je Photoshop.

"Glatka koža? Nije moja, stvorio ju je kompjuterski program. Duga bujna kosa? Ekstenzije. Struk, noge, ruke? Suženi Photoshopom. Nemam ni podočnjake, ništa što sliči na stvarnu mene. A najgora stvar je to što sam ja željela izgledati ovako", napisala je.

Kako je otkrila, mislila je da će uspjeti ako bude izgledala savršeno, no pokazalo se da neće.

"U stvarnosti, kad sam vidjela ove retuširane fotografije, samo sam bila još nesigurnija u sebe i nisam se mogla uopće povezati s osobom na njima. Nikad se nemojte uspoređivati s fotografijama koje vidite, jer mnoge od njih nisu stvarne. Savršenstvo ne postoji i nerealno je pokušati ga dostići. Sređivanje fotografija neće vas usrećiti", poručila je. 

Pročitajte više