Foto - Zoran Mišić se tetovirao i ustvrdio: Radije bih umro nego bio nešto što nisam

ZORAN MIŠIĆ stavio je jučer još jednu tetovažu u tattoo studiju u Osijeku, a navečer odradio još jedan odličan koncert nabijen energijom. Zoran si ostvaruje želje jednu za drugom i gura svoj ekscentrični stil koji se vjerojatno mnogima neće svidjeti, ali kako Zoki kaže za Index: “Radije bih umro nego bio nešto što nisam“.

Nova tetovaža, Malteški križ s natpisom “Live to ride“, simbol je časti i čest motiv kod bajkera kojima i sam Zoran pripada. Zoki nam je otkrio i kako će u budućnosti napraviti još tetovaža koje će imati priču iz njegova života. Njegovi ekscentrični nastupi nabijeni energijom šire se i na okolne zemlje, pa osim velikog broja koncerata koje odrađuje po cijeloj Hrvatskoj, Zoki uskoro kreće i u pohod na okolne zemlje: Sloveniju, BiH, Srbiju i Mađarsku.

"Ovo je moj život i moja furka i jednostavno sam to ja, pa kome se sviđam takav, odlično, ali ne želim nešto glumiti". Iako si je tek ljetos kupio novi motor, Zoran si je već izgradio kultni status među bajkerima koji ga često pozivaju na motosusrete. "Zahvaljujem svima koji me žele vidjeti na svojim partyjima, mogu im samo obećati odličnu zabavu", kaže Zoran.

Mladi pjevač trenutno snima novi album koji bi trebao biti jedan moderan rock, koji će se sigurno svidjeti ciljanom krugu slušatelja. "Sad je važno zasukati rukave i napraviti odličan album", kaže Zoki i dodaje: "Tinejdžeri su spletom okolnosti postala moja publika, no ja sam stvoren za ozbiljniju i žešću rock glazbu", zaključio je. Simpatični pjevač otkrio je i da nema djevojku, ali to mu je trenutno manje bitno jer je zauzet glazbom, kojoj se posvetio u potpunosti. "Trenutno se žrtvujem maksimalno zbog glazbe, a u ljubavi što bude", zaključuje Zoran.

Pročitajte više