Francine Dee - ljepotica specijalizirana za valjanje po nabrijanim mašinama

DIJELOM Kineskinja, dijelom Filipinka, gospođica Francine Dee model je poznat po pojavljivanju isključivo u automobilističkim časopisima i auto showovima, te joj u tom poslu nema ravne. Roditelji danas 29-godišnje Francine u Kaliforniju su se preselili kada je Francine imala svega pet godina, a svoj prvi posao dobila je sa svega četrnaest - i to ne bilo kakav, od tisuće prijavljenih djevojaka, čast da se pojavi na naslovnici časopisa Oriental Dolls pripala je upravo ovoj lijepoj Azijki.

Neko vrijeme njegovala je karijeru "egzotične plesačice", u kojoj je uživala, ali tek kad se na prijateljičin nagovor prijavila na natjecanje za miss lokalnog kalifornijskog auto showa, shvatila je "u kojem grmu leži zec" - zavoljela je automobile, a vlasnici automobila zavoljeli su nju. Upravo zbog toga Francis je na samom vrhu plejade "auto ljepotica", te je najtraženiji američki model u toj "branši". Iako joj se posao uglavnom svodi na poziranje kraj jednih od najvećih muških strasti, i jasno, pobuđivanje onih drugih, Francine se ponekad pojavi i na automobilističkim trkama, odjevena naravno, u uski kožni prikladni kostimić. Čak su se i automobilistički suci jednom uspjeli potući zbog ove zanosne namiguše - nikako se nisu uspjeli dogovoriti koji će je od njih poslije natjecanja izvesti van.

Ukoliko kupujete novi automobil, a ne znate koji bi, svakako obratite pažnju na ovu auto-kraljicu, možda vam pomogne da se odlučite - jer ova se djevojka pojavila na stranicama svih uglednih automobilističkih časopisa, od Super Streeta do Import Tunera, i često svojom pojavom zasjenjivala sjajne haube nabrijanih mašina.

V.V.

Pročitajte više