Franka Batelić i Ištvan Varga pobjednici su Plesa sa zvijezdama

FRANKA BATELIĆ i Ištvan Varga pobjednici su četvrte sezone plesa sa zvijezdama. Gledatelji su svojim glasovima odlučili i nagradili Franku i Ištvana za četiri mjeseca napornog rada i vježbanja. Ištvan se drugu sezonu za redom našao u finalu protiv Ane Herceg. Prošle je sezone pobjedila Ana, koja je tada plesala s Mariom Valentićem, dok je se ove sezone publici više svidio Ištvan. "Presretan sam i hvala svima koji su sudjelovali su showu. Hvala Franki, bila je divna partnerica", rekao je presretni Ištvan.

Finalnu večer su slowfoxom otvorili Franka i Ištvan



 "Za slowfox bi vam Englezi dali državljanstvo"

Milka Babović je dijelila mišljenje svog kolege. "Čitajući i pripremajući se za emisiju naučila sam da je slowfox tipičan engleski ples u kojem do izražaja dolazi ona poznata britanska suzdržanost. Vi bi za ovaj slowfox mogli dobiti čak i državljanstvo", rekla je oduševljena Milka.

 "Gordane, konačno si počeo plesati"


"Puno bolje nego kada ste ga prvi puta plesali. Plesač je preuzeo ulogu toreadora, Ana je bila plašt i sve skupa je bilo vrlo strastveno", rekao je Dinko Bogdanić. Davor Bilman je ovoga puta bio malo popustljiviji. "Gordane, konačno si počeo plesati. Jako mi se svidjela emocija, nisi plesao kao štreber, linije su bile dobre i to je bio jedan dobar passo doble", rekao je Bilman, koji im je jedini dao devetku. Od ostalih su članova žirija dobili desetke.



Cha-cha-cha na Jacksonov Thriller je opet oduševio žiri

"Koreografski je bilo super, možda fali malo basic cha cha cha koraka, ali sam oduševljen,....dok Dinko misli da je ova izvedba bila puno energičnija i bolja nego prošli put. 

Komentirajući drugi ples Gordana i Ane, Milka je rekla da ne može vjerovati što su sve uspjeli napraviti za četiri mjeseca. Davor ni slowfox nije oduševio pa je rekao Gordanu kako je on dijamant, ali i da se svaki dijamant može još malo izbrusiti.

Freestyle za završetak: akrobatski rock´n´roll i charlston 
Milki Babović se svidio ples i rekla je da bi sigurno i ona probala da je malo mlađa.  "Ištvane želim ti čestitati jer si odlično otplesao ples koji inače ne treniraš", rekao je Davor Bilman, koji je ovoga puta pohvalio Gordana Kožulja. Smatra da se odlično snašao u charlstonu, glumeći gospodina iz visokog društva koji se odlučio zabaviti, dok je Ani rekao kako bez problema može nastupati u kabareu. Za charston su od oduševljenog žirija dobili četiri desetke.

Osim finalista zaplesali su i ostali natjecatelji showa
Gabrijela Pilić i Sandi Cenov otplesali su romantičnu rumbu, Vanessa Radman i Robert Schubert atraktivan cha-cha-cha, dok su Mirjana Žutić i Frano Lasić bili vrlo elegantni u izvedbi tanga. Iva Šulentić još je jednom pokazala kako je nepravedno prerano ispala iz natjecanja i otplesala izvrstan jive sa svojim partnerom Damirom Horvatinčićem. Vedran Mlikota i Marija Šantek oduševili su sambom, a Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit otplesali su slowfox.

Pročitajte više