Franka Batelić ocijenila kandidate HTZ-a: Iva je pun pogodak, nova Pink!

PROŠLOGODIŠNJA pobjednica "Showtimea" Franka Batelić prokomentirala je finaliste HTZ-a. "Među dečkima moj favorit je definitivno Zoran Mišić, zato što ima glas i stas",  smatra Franka, koja nam nije htjela otkriti je li sklonija dečkima ili curama, barem što se ovog showa tiče.  Franka nam je otkrila i svojeg ženskog favorita: "među curama mi se najviše sviđa Nikolina Kovačević. Ona stvarno ima svjetski glas i mislim da bi mogla napraviti karijeru na međunarodnoj razini".

Iako je odmah rekla imena svojih favorita, Franka nije imala zamjerki ni jednom kandidatu: "Trenutno u HTZ-u ne postoji ni jedan natjecatelj koji je osjetno lošiji od drugih, stvarno su svi super, baš nemam primjedbi". Franka je otkrila i da je sklona Ivi. "Iva Ušalj je pun pogodak, mogla bi postati hrvatska Pink, dok za Barbaru Dautović koja ima nevjerojatno čisti glas, mislim da bi mogla ostvariti 'zvjezdanu' karijeru.

"Ne mogu suditi jer znam kako je meni bilo kad sam se natjecala"

Ne mogu suditi, jer znam kako je meni prošle godine bilo kad sam se natjecala. Sve te ljude prestaneš smatrati svojim suparnicima budući da postanete velika obitelj", smatra hrvatska pjevačka zvijezda.

"Jedina za koju mi je žao da nije dogurala dalje je Nika Antolos, nju osobno poznajem zbog toga što se natjecala i u Showtimeu", dodala je.

Željka Perić
Foto:RTL

Pročitajte više