Franka Batelić vraća se na scenu: "Dogodile su mi se neke stvari i privatni problemi"

Foto/Screenshot: Instagram/Nova TV

NAKON dulje pauze, Franka Batelić vraća se u glazbene vode i to već ovaj vikend, u zagrebačkoj Areni, kad će pjevati u baletnom blockbusteru "The Great Gatsby". 

"Imam priliku otpjevati jednu skladbu iz baleta "The Great Gatsby". I zbilja jedva čekam vidjeti Denisa Matvienka na pozornici, već sam puno čula o njemu", rekla je Franka za IN Magazin i otkrila da je veoma uzbuđena zbog svog nastupa.

Iako producenti zapravo nisu nikog trebali za pjevanje njezine dionice, ipak su odlučili uzeti nekoga tko će pjevački upotpuniti taj plesni spektakl. "Na mobitel sam snimala skladbe i slala im u Ukrajinu, zbilja jedva čekam", priznala je Franka koja, kako kaže, obožava stil dvadesetih godina prošlog stoljeća.

Franka je već nastupala u zagrebačkoj Areni i to kao predgrupa slavnoj Beyonce. "Jedna jako, draga i skromna cura, koja odlično miriše", opisala je svjetsku zvijezdu.

"Izdogađale su mi se neke privatne stvari, privatni problemi prije nekoliko godina i evo, sad osjećam da je tren... Da sam opet spremna", priznala je Franka koja se uskoro vraća i na domaću estradu. 

U pauzi od pjevanja posvetila se Pravnom fakultetu od čije je diplome dijeli još samo nekoliko ispita, ali i svojoj vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom.

"Sada je moja veza izuzetno stabilna i čvrsta, ali naravno da je bilo perioda kada je moglo nešto što si pročitao i čuo utjecati na nju. Naravno, u samim počecima", otkrila je pjevačica koja misli da je ključ za sretnu vezu držanje svoje privatnosti dalje od očiju javnosti.

"Smiješan mi je taj epitet žene nogometaša, baš sam tipična žena nogometaša", šali se pjevačica i dodaje da je Vedran redovito osvaja svojom dobrotom, no da je zna izluditi smirenošću.

 

 

Pročitajte više