Franka navijala s Vedranovom obitelji u Rusiji, već se prozvala Ćorluka

Foto: Instagram

MEĐU hrvatskim navijačima u Kalinjingradu bila je i pjevačica Franka Batelić koja je svog dečka, hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluku, došla podržati u društvu njegove obitelji.

Franka se na Instagramu pohvalila atmosferom prije utakmice, a pozirajući s njegovom obitelji, sebe je u opisu jedne fotografije već svrstala među Ćorluke.

Njihovu fotografiju podijelio je i ponosni nogometaš.

Inače, Franka i Vedran navodno planiraju intimno vjenčanje u Istri nakon nogometnog prvenstva. U vezi su već šest godina, a upoznali su se na Zrću

Vedran je u Novalji potražio odmor nakon ispadanje hrvatske reprezentacije s Eura 2012., a taman u isto vrijeme tamo se zatekla svježe slobodna Franka. Nekoliko tjedana ranije pukla je njena veza s Lukom Tomašom iz benda KinoKlub.

Tjednima prije toga domaći su mediji pratili Vedranovu kratku romansu s unukom generala Ivana Čermaka, Lanom Gadžom Čermak, no čim je vidio Franku, prekid s Lanom bio je gotova stvar.

"Ljudi malo ste pretjerali sto se tiče Vedrana. Ja ne želim biti poznata po tome s kim hodam već po svojem radu i pjesmama. Nadam se da razumijete", napisala je tada na Twitteru Franka, koju nije pretjerano oduševljavala drama koja se podignula oko njene nove veze.

U člancima iz tog vremena stoji da se Ćorluka tri dana nije odvajao od Franke te je s njom izmjenjivao osmijehe i nježne poglede.

Pročitajte više