Franka prvi put u javnosti od poroda, Ćorluka ima samo jednu poruku za nju

Foto: Instagram, Matija Habljak/PIXSELL

FRANKA BATELIĆ sinoć je na dodjeli nagrade Cesarica za hit godine zapjevala prvi put nakon poroda. Franka se pojavila u javnosti prvi put od poroda 5. siječnja, a fanove je oduševio njen izgled.

Oduševljenje nije skrivao ni njen suprug Vedran Ćorluka, koji joj je javno čestitao.

"Bravo bejbs, hit godine", napisao je ponosni nogometaš.

"Jednom je Mala Franka sanjala Velike pozornice. A jučer se dogodilo ovo. Četiri osvojene Cesarice. ‘Sve dok sanjaš’ je Hit Godine. Čovječe, previše emocija za jednu večer! Dojmovi se tek trebaju slegnuti. Ali wow, kakav osjećaj. Najsnažniji vjetar u leđa. Potvrda truda, rada, predanosti i ljubavi. I to potvrda od VAS, od publike. To je ono najbitnije. Hvala vam od srca! Posebno se moram prekrasnoj ženi, glazbenici, divi pod imenom Ivana Husar na divnim riječima. Nepresušan si izvor inspiracije i mog divljenja. A moram se zahvaliti svim genijalnim ljudima u mom timu. Koliko sam sretna da uz sebe imam ekipu koja mi je kroz sve ove godine prerasla u obitelj, u najbolje prijatelje", napisala je Franka na Instagramu.

"Imamo najveću i najvažniju Cesaricu! Sve Dok Sanjaš je Hit Godine! Hvala na svakom glasu, na svakom slušanju, hvala što ovoliko volite najdraže mi note. Ja ju sada idem pjevati svom Viktoru... ipak je to njegova pjesma", poručila je ranije.

Pročitajte više