Frano Lasić: Mirjana i ja smo samo plesni partneri

FRANO LASIĆ demantirao je nagađanja o navodnoj vezi sa svojom partnericom i trenericom, plesačicom Mirjanom Žutić.

"To je sramota za novinarstvo i novinarsku profesiju. Ako je netko novinar i bavi se tim poslom, trebao bi znati što hoće pitati", rekao nam je u telefonskom razgovoru Frano Lasić. "Taj nas je novinar vidio kako zajedno ulazimo na promociju i valjda po tome zaključio da smo u vezi. Pitao je koliko smo dugo zajedno, ili tako nešto, te molio da mu kažem Mirjanino ime. Očito je došao nepripremljen i nije znao što koga treba pitati", dodao je.

Nagađanja da su Frano i Mirjana u vezi počela su zbog neupućenosti novinara jednih dnevnih novina.  Naime, on je pitao Franu koliko je dugo u vezi s Mirjanom, pretpostavivši da su njih dvoje par nakon što ih je vidio kako zajedno dolaze na promociju posljednjeg albuma pjevača i Franinog velikog prijatelja, Sandija Cenova.

"Rekao sam mu da smo partneri i da smo zajedno od rujna ove godine, aludirajući na nastup u emisiji Ples sa zvijezdama. On očito nije znao tko je Mirjana, zato je i pitao smije li saznati njezino ime. Mirjana i ja smo samo plesni partneri, ona ima dečka koji je bio s nama tu večer na promociji", dodao je.

Pročitajte više