Frano Lasić: Na sebi nemam ni trunku sala!

NAKON što su prošle subote napustili Ples sa zvijezdama i "poraz" proslavili tulumom do jutra uz tamburaše, Frano Lasić i njegova plesna mentorica Mirjana Žutić objavili su da se planiraju nastaviti družiti, plesati, piti kave i tulumariti. Također, Frano je u razgovoru za Večernjak otkrio da su ga ples i njegova partnerica ugodno iznenadili i da je iz showa izašao bez - trunke sala.

"Na sebi više nemam ni trunku sala. Sad mi je važno pametno se vratiti na staru kilažu, a definitivno ću nastaviti vježbati", kaže Lasić i nastavlja: "Ples kao takav ugodno me je iznenadio. Ne možeš ga zanemarivati, moraš mu se posvetiti ili ga ostaviti. Ako se opredijeliš za ples, kao što sam ja učinio prihvaćajući angažman u showu, sve brige i probleme ostavljaš po strani. Zato je ples savršeni antistres koji preporučujem svakome", ispričao je.

Oduševljen Tangom i Paso dobleom



"Poslije svake emisije smo se družili. Do pola četiri ujutro, uz ples i pjesmu, a preksinoć je to bilo nešto posebno. Večer tamburaša. U tom tonu nastavit ćemo sve dok se show ne završi", priča poznati šarmer i bivši plejboj. A najviše su ga oduševili, priča, Tango i Paso doble. "Htio bih još učiti te dvije teme koje se motaju oko koride i borbe bikova. Privlače me jer im je priča dublja od samih koraka. U njima je puno snage, erotike, muževnosti...", zaključuje Lasić.

Pročitajte više