Frano Lasić nije prebolio Dolores: Na ulaznim vratima još uvijek stoji prezime Lambaša

ČINI se kako Frano Lasić još uvijek tuguje za bivšom djevojkom Dolores Lambašom. Naime, iako su prekinuli prije dva mjeseca, na ulaznim vratima u Zvonimirovoj ulici te na poštanskom sandučiću uz prezime Lasić još uvijek stoji prezime Lambaša, prenosi Večernji list. Dok velika zvijezda Lambaša nije odgovarala na pozive, Frano Lasić odbio je komentirati cijelu situaciju.

"Kao da je bitno što piše na ulaznim vratima?!"

"Pa čime se vi ljudi bavite? Kao da je bitno čije prezime stoji na vratima. Nemam komentara", rekao nam je uzrujani glumac i novi kandidat showa "Ples sa zvijezdama". I dok Frano nije skupio hrabrosti i skinuo prezime bivše djevojke s ulaznih vrata koje vjerojatno svakodnevno gleda, Dolores uživa u luksuznom stanu svog novog dečka Josipa Radeljaka u koji je uselila samo nekoliko dana nakon prekida s višegodišnjom dečkom.

Lambaša više ne mora koristiti ključ već je dovoljno da samo utipka lozinku kako bi ušla u Radeljakov luksuzni stan na Cvjetnom trgu


Dok je prilikom ulaska u stan Lasića morala koristiti ključ, buduća holivudska zvijezda - barem kako ona sama tvrdi, već je napamet naučila šifru pomoću koje ulazi u Dikanov stan. U paketu s lozinkom Dolores je dobila i privatnog vozača kako ne bi uništila svoje cipele Christian Louboutin koje vrijede "tek" nekoliko tisuća kuna.

Podsjetimo, Dolores Lambaša i Frano Lasić u lipnju su proslavili dvogodišnjicu veze, ali i prekid samo nekoliko tjedana poslije. "Obavještavamo sve drage ljude da se danas, nakon duge i dobro skrivane bolesti, odselila iz naših srca i zauvijek nas napustila ljubav Dolores Lambaše i Frane Lasića", poruka je koju su Frane Lasić i Dolores poslali svojim prijateljima. Samo nekoliko dana prije prekida naš fotograf uslikao je glumicu u šetnji s Dikanom što je pobudilo maštu javnosti, ali navodno i ljubomoru Frane Lasića koja je na kraju krajeva, uz njegove financijske probleme, bila jedan od glavnog razloga prekida.

Pročitajte više