Friško razvedena Tamara Garbajs evente obilazi s Markom Vrdoljakom

KALENDARSKO proljeće sve nam se više bliži, a to dokazuju i visoke temperature koje su mnogima posljednjih dana izmamile osmijehe na lice. Iz debelih kaputa i toplih čizmica vrijeme je da se pomalo razgolitimo te zaštitimo od sunca koje već danima neumorno "prži".

Za toplije vrijeme počeli su se spremati i naši celebrityji koji su danas brže-bolje pohrlili na otvaranje prve dizajnerske optike Erjavec u samom centru Zagreba. Sunčane naočale redom su isprobavale Iva Šulentić, poznata po svojem istančanom ukusu kada su naočale u pitanju, zatim mlada mama Mirna Maras Valentić, fotografkinja Mara Bratoš, Jelena Perečin, modna agentica i organizatorica Sandra Vranješ, lijepa voditeljica Renata Sopek te friško razvedena glumica Tamara Garbajs koja se na otvorenju pojavila s Markom Vrdoljakom, svojim novim dečkom.



Podsjetimo, nakon šest godina braka, Tamara se odlučila razvesti od supruga, vaterpolista Hrvoja Šintića, s kojim ima dvoipolgodišnjeg sina Tomu. Iako je od njezina razvoda navodno prošlo tek nekoliko mjeseci, glumica je u sretnoj vezi sa sinom Antuna Vrdoljaka s kojim navodno i živi.

Iako ne želi pričati o svom privatnom životu, niti komentirati vezu s Vrdoljakom, Tamara je danas ponosno pozirala sa svojim novim odabranikom te tako dokazala da su glasine koje kruže kuloarima istinite.

Pročitajte više