Gadna svađa u obitelji Jolie-Pitt

OTKADA su glumci Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno prvi je put na svjetskim naslovnicama odjeknuo naslov o njihovoj žustroj svađi.

Naime, lijepa Angelina Jolie želi skromno vjenčanje u Francuskoj, dok Brad inzistira na velikoj i raskošnoj svadbi u New Orleansu. Angelina je oduvijek govorila kako se ne želi vjenčati pred stotinama ljudi, već u društvu najbližih prijatelja i obitelji, a Brad je na to "lupio kontru".

Sve je pošlo po zlu kad je Brad spomenuo svoju majku

Svađa oko mjesta i veličine svadbe bila je tek na razini razmirice ili "pokušaja kompromisa", sve dok Brad nije spomenuo svoju majku, točnije kako će upravo ona organizirati vjenčanje i srediti sve detalje, na što je Angelina "grunula" jer se boji da će se u tom slučaju na njihovom vjenčanju pojaviti Jennifer Aniston, "zla bivša supruga" holivudskog plavušana koja je s njegovom majkom i dalje u sjajnim odnosima.

Angelina se rasplakala

"Angie se toliko uzrujala da je počela plakati. Prvo su oboje lupali vratima i onda otišli spavati u odvojene sobe. Kasnije je Brad pokušao objasniti Angelini kako se Jennifer neće pojaviti na svadbi ali nije išlo. Teško da se Angelini može objasniti kako nema potrebe da bude toliko ljubomorna", rekao je izvor za magazin Star.

L.V.

Pročitajte više