Gala Svilan postala članicom Midikenna, a smiješi joj se i sapunica

> Video: Gala i Ella od svog prijateljstva žele napraviti unosan biznis

"Isprva su svi mislili da sam u Midikenn ušla zbog manekenstva, ali mene to ne zanima i smatram da nisam za manekenku, ali treba mi netko tko će se brinuti oko mojeg pojavljivanja u javnosti, za intervjue i netko tko će paziti na mene, jer moram jako paziti da ne navučem lošu medijsku sliku na sebe", otkrila nam je Gala, koja priznaje da bi se rado bavila nekim ozbiljnim poslom, odnosno "nečim što nije vezano za medije".

Gala se intenzivno priprema za prijemni ispit na Filozofskom fakultetu, gdje bi htjela studirati povijest umjetnosti i ruski, a Midikennu se obratila kako bi joj, osim u javnim nastupima pomogli i osvijestiti javnost oko tema za koje se zalaže - obožava književnost, kazalište i film te je strastvena aktivistica za ljudsku ravnopravnost.

Savjetuje se sa svima osim s tatom

Iako je Gala javnost prvenstveno zaintrigirala svojim obiteljskim podrijetlom, ubrzo je pokazala kako bi se i bez tereta obitelji Svilan za svoje mjesto u modno-estradnom svijetu izborila sama samcata - osebujnim modnim stilom i osebujnim prijateljstvom s još jednom hrvatskom zlatnom djevojkom, Ellom Dvornik.

"Podrazumijeva se da ću morati nosit neke revije i odradit neka modna snimanja, kao što sam uostalom i do sad radila, ali sad će Midikenn odlučivati gdje bih se trebala pojavljivati, a gdje ne", rekla nam je i dodala kako se i dosad savjetovala s raznim ljudima oko svojeg pojavljivanja u javnosti, ali s slavnim tatom Svilanom nikad. "Da se njega pita, ne bih bila toliko prisutna u medijima", otkrila nam je Gala.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više