Galerija fotografija: Kad se djevojke u bikiniju malo ljube...



ANNALYNN McCORD je, navode američki mediji, nova Lindsay Lohan. Ne po tome što je ovisna o kokainu i ne po tome što se pretvara da je lezbijka (mada neke fotografije nagovještaju i tu mogućnost, op. a), već po tome što je poput Lindsay na početku svoje karijere više gola nego odjevena te se pošto-poto pojavljuje u medijima. AnnaLynn je nedavno u društvu prijateljica na pješčanom terenu jedne kalifornijske plaže proslavila svoj 22. rođendan.

AnnaLynn je u Americi postala poznata po ulogama "kreštavica", primjerice uloge Eden Lord koju je tumačila u seriji "Reži me" ili Loren Wakefield u telenoveli "American Heiress". Od filmova pojavila se u "Transformersima 2" te trileru "Day of the Dead".

"Look to the Stars"

Kada je doznala da su "svi koji nešto znače" učlanjeni u neku humanitarnu udrugu odmah je potrčala učiniti isto. Tako je postala članica organizacije "Look to the Stars" kao "jedna od najjačih mladih žena filantropkinja koje stoje uz Hollywood i bore se za humanitarne organizacije u koje duboko vjeruju".

Mlada AnnaLynn, koja eto duboko vjeruje u humanitarne organizacije, pojavila se na naslovnici časopisa Signature Magazine za 2009. godinu. U časopisu govori o "posvećenosti projektu 'The Blind Project' putem kojeg se grade tvornice u zemljama Trećeg svijeta kako bi educirali i zaposlili žrtve trgovine ljudima". Prema onome što piše u članku, AnnaLynn je svoje sestre preselila iz Atlante u Los Angeles kako bi joj pomogle u humanitarnim djelima. Naime, njezine sestre kreiraju liniju odjeće "The Sisters 3" koju doniraju humanitarnoj organizaciji.


Pročitajte više