Gasi se igra na Facebooku koju su igrale i obožavale tisuće Hrvata

Foto: Facebook

TISUĆE Hrvata posljednjih su godina bile opsjednute igrom Farmville koja će se na Facebooku zauvijek ugasiti 31. prosinca ove godine. 

Na službenoj Facebook stranici igre potvrđeno je da će oni koji još uvijek igraju Farmville kupnju unutar aplikacije moći obaviti do 17. studenog, a nakon toga igra više neće obavljati plaćanja. 

Igračima Farmvillea ostaje još tri mjeseca uživanja u igri, a posljednjeg dana u godini igra će se ugasiti zauvijek. Facebook je sredinom ove godine objavio kako od 31. prosinca više neće podržavati Flash igre, a istog datuma će Adobe potpuno ugasiti Flash player.

Igra Farmville pokrenuta je 2009. godine i jako brzo je stekla ogromnu popularnost pa ju je u jednom trenutku igralo više od 30 milijuna ljudi dnevno.

Ekipa je najavila da će igre Farmville 2, Farmville 2: Country Escape i Farmville 2: Tropic Escape i dalje biti dostupne za igru, a najavili su da uskoro stiže i Farmville 3. Međutim, tisuće igrača zauvijek će žaliti za prvom verzijom igre koja je deset godina zabavljala milijune ljudi.

Pročitajte više