Gemballa Mistrale Panamera

NAKON 9ff-a još jedan Porscheov tuner najavio svoju izvedbu nedavno predstavljene Panamere. Vizualni dodaci, bolje vozne karakteristike i naravno više snage glavne su odlike Gemballe Mistrale.

Koliko je za sada poznato Gemballa će na Panameru staviti 22 colne kotače, osnažiti kočnički sustav te unaprijediti ovjes, koji će biti snižen do 40 mm, kako bi se automobil i vozač lakše nosili s povećanjem snage Panamerinog motora.

Točnije u Gemballi najavljuju rast snage na 750 KS. Nadalje tu su i aerodinamični dodaci od ugljičnih vlakana koji će pored estetske svakako imati i svoju praktičnu funkciju.

Rast snage motora će popratiti i novi ispušni sustav, a za zaustavljanje ove zvijeri će se brinuti 6-klipna kočnička kliješta sprijeda i 4-klipna straga koja će raditi u kombinaciji s diskovima promjera 420 i 380 mm. Ostali tehnički podaci kao i izgled interijera za sada ostaju nepoznanica, no nadamo se kako će Mistrale uskoro biti predstavljena. Do tada možete pogledati službene rendere vanjskog izgleda automobila.

Pročitajte više