George Clooney: Nisam bolestan, samo sam na dijeti

ZVIJEZDA filmskog festivala u Veneciji priznala je medijima kako je nagli gubitak kilograma, zbog kojeg su se mediji raspisali o bolesti slavnog glumca, rezultat opsežne dijete kojoj se nedavno podvrgnuo, te kako je s njim sve u najboljem redu. Kako su poremećaji u prehrani u Hollywoodu sve češća pojava, Clooney je, kaže, osjetio potrebu da o tome progovori i dokaže kako i u gradu filma još uvijek postoje - zdrave zvijezde.

"Puno aerobika i plesa, pogotovo na jazz, vježbe za trbušne mišiće i stražnjicu. I naravno, puno, puno joge", opisao je Clooney na Venecijanskom filmskom festivalu svoju nedavnu dijetu zahvaljujući kojoj je u Italiju došao desetak kilograma lakši.

Kako su se mediji odmah raspisali o zdravstvenim problemima holivudske zvijezde, osjetio je, kaže, kako je došlo pravo vrijeme da progovori o promjenama u svom izgledu.

"Osim toga, nedavno sam dovršio snimanje filma u kojem igram američki nogomet s 21-godišnjim muškarcima. Svatko bi smršavio nakon takvog iskustva", priča Clooney, kojeg People i ostali lifestyle časopisi redovito svrstavaju među najljepše glumce današnjice.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više