George Michael usred noći odbauljao iz svoje vile i ostavio vrata širom otvorena

U UTORAK u ranim jutarnjim satima policija je pohitala u dom Georgea Michaela jer je zaštitar prijavio njegov nestanak. Pjevač je naime odlutao sa svog imanja, a pritom je vrata 10 milijuna dolara vrijedne londonske vile ostavio širom otvorena. Nakon kraće potrage, policija je 46-godišnjeg Michaela pronašla u blizini.

"Iako George živi u luksuznom kvartu, nigdje u Londonu nije sigurno. Ostaviti vrata otvorena je ludo - to je otvoren poziv lopovima", komentirali su Michaelovi prijatelji koji su sve zabrinutiji zbog njegovog iracionalnog ponašanja i sve razuzdanijeg načina života.

Michael je, podsjetimo, u rujnu 2008. godine uhićen nakon što je u javnom WC-u policija kod njega pronašla crack, kokain i marihuanu. Godinu ranije je odradio 100 sati društveno korisnog rada jer je vozio drogiran. Prošle se godine, također drogiran, automobilom zabio u kamion. U intervjuu u prosincu 2009. godine je otvoreno priznao da se drogira: "Smanjio sam upotrebu marihuane. Sad pušim samo osam jointova dnevno, a dosad sam 25".

Pročitajte više