George Michael uvjetnu kaznu služi kao vrtlar

NAKON što je Naomi Campbell pomela poslovnu zgradu u New Yorku kako bi izravnala račune sa zakonom, još se jedna zvijezda (prisilno) posvetila društvenom radu - George Michael odradio je tri od stotinu sati koje mora provesti u londonskom hostelu za beskućnike, jer je u listopadu prošle godine uhićen zbog vožnje u drogiranom stanju.

S puno manje medijske pompe nego u slučaju Crne pantere, britanski superstar George Michael počeo je s društvenim radom u hostelu za beskućnike u centru Londona. Do hostela je došao u limunzini, a onda je tri sata proveo pomažući radnicima u vrtu, prenosi Contact Music. "Ja sam ko i svi drugi. Ako napravim nešto glupo, moram platiti cijenu za to. Radio sam u vrtu i zaista sam uživao u tome. Učinit ću sve što traže od mene, jer ne želim nikakav poseban tretman", izjavio je Michael nakon prvog dana provedenog u hostelu za beskućnike.

Do nove glamurozne faze u svojoj karijeri došao je zahvaljujući vožnji u drogiranom stanju, i to u listopadu prošle godine. George Michael priznao je kako je te večeri kad ga je policija zaustavila u centru Londona konzumirao "koktel opijata" u kojem su se, između ostalih, našli marihuana i GHB, poznatija kao "droga za silovanje".

Na sudu je pjevač izjavio kako se kaje zbog svog postupka i kako je svjestan svoje odgovornosti. Slično je izjavio i kad je uhvaćen s muškom prostitutkom u londonskom javnom WC-u, te nakon mnogih drugih prekršaja, no jednomjesečno vrtlarenje možda ga konačno nauči pameti.

D.K.

Pročitajte više