George Michael za 3 milijuna funti kupuje stan u Sydneyju

GEORGE MICHAEL zaljubio se u Australiju kada je posljednji put bio tamo te je odlučio u Sydneyju kupiti luksuzni stan. Pjevačev budući australski dom smješten je u ekskluzivnom dijelu Sydneyja, a ima pet spavaćih soba, bazen, staklene zidove i ogromnu terasu. Stan je "idealan za zabave", što je sigurno privuklo glazbenika poznatog po tome da voli tulumariti.

George, koji će u petak, 25. lipnja napuniti 47 godina, oduševio se Sydneyjem u veljači kada je tamo bio u sklopu svoje turneje po Australiji. Iako je po rasporedu u gradu trebao provesti tek nekoliko dana, pjevač se zadržao čak dva mjeseca. Australija mu je u lijepom sjećanju ostala sigurno i po intimnom druženju s nepoznatim mladićem s kojim su ga paparazzi uhvatili kako se ljubaka na unajmljenoj jahti.

Michaelov dom trenutno je u sjevernom Londonu, no izvori navode kako će pjevač, nakon što kupi novi stan u Australiji, pola vremena provoditi ondje. Možda sa sobom povede i Kennyja Gossa, svog dugogodišnjeg partnera s kojim je u otvorenoj vezi. Kennyju navodno ne smetaju Georgeovi seksualni "izleti" jer zna da on i pjevač dijele nešto posebno.

Pročitajte više