Get EXITed turneja nastavlja se u riječkom Terminalu

REGIONALNO povezivanje najvećih glazbenih manifestacija koje je Exit tim pokrenuo prošle godine u suradnji s klubom Papaya, rezultiralo je eksplozijom nastupa regionalne i svjetske kreme izvođača. Regionalno glazbeno putovanje za jedan od najvećih svjetskih festivala dobit će svoje promotivno izdanje na više od 10 evenata u čitavoj regiji.

Velika promotivna turneja je zagrijavanje za iduće Get EXITed manifestacije koje ove godine obuhvaćaju pet gradova i tri države. Ususret tom uzbudljivom regionalnom putovanju, u mjesecu svibnju i lipnju sve ljubitelje plesne glazbe Get EXITed tim vodi na nezaboravne događaje.

RIJEKA, 11. lipanj, KLUB TERMINAL

Svi Riječani moći će uživati u zavidnoj glazbenoj kulisi Get EXITed tima predvođenog Papayinim rezident Dj-em Kostom Radmanom. Iza Koste Radmana na ovogodišnjoj Papaya Day&Night 2010 glazbenoj kompilaciji stoji odlična produkcija u suradnji s D'Knockom na pjesmi "Reason to fly" koju izvodi Tony Cetinski. Uz garantiranu odličnu zabavu u klubu Terminal za vas smo pripremili i pregršt iznenađenja.

Naime, Get EXITed hostese nagradit će vas poklonima naših sponzora Jane i Garniera te vrijednim ulaznicama za Get EXITed festival u klubu Papaya i prošlogodišnjom Papaya Day&Night kompilacijom. Osjetite čar najvećih ljetnih festivala ovog ljeta već ovog vikenda u Rijeci, u klubu Terminal. Exit tim i Papaya vas vode na nezaboravnu Get EXITed regionalnu turneju.

GET EXITED 2010 REGIONAL TOUR:


1. - 4. srpnja 
Music festival @ Papaya Club (plaža Zrće, Novalja)

Ft. Sven Vath, Umek, Gramophonedzie, Dj Enemy, Dj Ačić

4.- 6. srpnja  
Back 2 Nature @ Bihać

Ft. Gramophonedzie, Exit team & Papaya president Dj's, Natali Peris vocal, bongos & more


6. srpnja
Culture @ Dubrovnik ft. Libertas Film festival

7. - 11. srpnja
Get EXIted @ Novi Sad

Ft. Gramophonedzie

12. - 13. srpnja

After Exit @ Belgrade

Pročitajte više