Getty Images ogradio se od videa u kojem Kate otkriva da ima rak, evo zašto

Screenshot: Instagram

Agencija Getty Images bila je prisiljena objasniti zašto je dodala uredničku napomenu uz video u kojem princeza od Walesa otkriva svoju dijagnozu raka. Poruka je uočena u ponedjeljak i odmah je izazvala burne reakcije na internetu jer su mnogi uvjereni da je snimka editirana.

Nova bilješka, stavljena na Gettyjevu verziju videa u kojem Kate govori o svojoj dijagnozi raka, glasila je: "Ovaj isječak je osigurala treća organizacija i možda nije u skladu s uređivačkom politikom Getty Imagesa." Nisu otkrili detalje, ali sada su objavili objašnjenje.

Getty: To je standardna praksa

Getty je pojasnio da je način na koji je video označen standardna praksa za sadržaj koji su mu predale organizacije treće strane - u ovom slučaju Kensingtonska palača. Ipak, to nije razuvjerilo mnoge korisnike interneta pa su počele kružiti nove teorije zavjere.

 

Podsjetimo, princeza je nedavno bila u središtu skandala zbog slike povodom Majčinog dana na kojoj su ona, prinčevi Louis i George te princeza Charlotte. Fanovi su odmah primijetili mnoštvo neobičnosti na fotografiji.

Zatim se oglasila i sama princeza te priznala da je ona uređivala fotografiju koju je snimio princ William. Međunarodne agencije povukle su fotografiju, a Instagram je stavio upozorenje kojim se ogradio.

Pročitajte više