Ginger Spice pozornicu zamijenila govornicom u Washingtonu

MOŽDA ova pojava neće biti zapamćena kao što je svojedobno bila njena pojava u legendarnoj "Union Jack haljinici", no novi izgled Geri Halliwell savršeno odgovara njenoj ulozi Ambasadora dobre volje pri Ujedinjenim Narodima. Odjevena u stilu najpopularnije američke prve dame Jackie Onasis, pogledom dostojnim prve dame, svojoj je novoj ulozi dala dobar početni kredibilitet, pozirajući brojnim fotografima ispred nekih od monumentalnih građevina Washingtona.

35-godišnja Geri uživala je pozirajući fotografima za promotivne slike, u okruženju koje je pisalo svjetsku povijest kroz stoljeća. Kongres, naravno, nije posjetila samo zbog prešetavanja pred fotografima - zastupala je prava majki iz cijelog svijeta, boreći se za što bolju zdravstvenu zaštitu, naročito onih iz zemalja u razvoju.

Na sastanku sa članovima Kongresa Jimom Moranom i Jimom McGovernom raspravljala je o ozbiljnim problemima u zdravstvu s kojima se suočavaju majke i žene diljem svijeta, a koje zastupa kao Ambasador dobre volje pri UN-u. S pozicije Ambasadora Geri je istaknula: "Kao i mnoge žene , i ja koristim pravo koje pripada ženama i majkama, no za žene u zemljama u razvoju, biti trudna može biti pitanje života i smrti".

T.D., D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više