Giriček već tri godine u tajnoj vezi s Mirandom Viđak?

GORDAN GIRIČEK je navodno već tri godine u tajnoj vezi sa Splićankom Mirandom Viđak, o kojoj se pisalo kao o djevojci filmske zvijezde Brucea Willisa.

Na forumu Sportneta se prije nekoliko dana pojavila vijest o tome kako je Giriček u tajnoj vezi s Mirandom još otkako je došao igrati u NBA i da je cijela priča oko predbračnog ugovora i njegovog razvoda od supruge Nataše posljedica njegove ljubavi prema lijepoj Splićanki.

Međutim, kad se vratio iz Zagreba u Ameriku, dočekao ga je hladan tuš. Svi mediji su se raspisali o tome kako je Miranda u vezi s hollywoodskim glumcem Bruceom Willisom, a to je i sama Miranda svojim izjavama potvrđivala. Gira je navodno poludio i tražio od Mirande da demantira tu vezu.

Iako su se dugo skrivali, Miranda ga je došla bodriti na utakmicu između New Jersey Netsa i Utah Jazza. Za Jutarnji list je rekla kako su ona i Gordan prijatelji dugo vremena i dodala: “Jednostavno ne mogu komentirati tu situaciju niti mogu bilo koga spriječiti da piše o nečemu.“

Jutarnji list nije mogao stupiti u kontakt s Gordanom, ali je njegova supruga izjavila kako ne želi komentirati glasine, ali da zna da su Gordan i Miranda prijatelji.

Pročitajte više