Gitak TV objavio stare skečeve na TikToku, jedan je skupio milijun pregleda u danu

Screenshot: Youtube

KOMIČARSKA skupina Gitak TV objavila je svoje stare skečeve na TikToku, a obožavatelji su oduševljeni. 

Dečki iz skupine neko su vrijeme uzeli pauzu, a 2020. godine najavili su veliki povratak i iznenadili brojne fanove. Tada su pokrenuli web stranicu na kojoj se nalaze svi stari skečevi, a sada su na TikToku objavili nekoliko kratkih isječaka iz njih. 

Jedna od tih objava ubrzo je postala viralna te je u jednom danu pregledana preko milijun puta. Na snimci je prikazan izbornik Dena tijekom konferencije za medije, koji pritom viče svoj prepoznatljivi uzvik "Aaaa!", koji nogometni fanovi smatraju izrazito humorističnim.

Još jedan je detalj zapeo za oko pratiteljima, a to su nazivi sponzora koji se nalaze iza izbornika. Tako je Adidas postao Abidas, a MasterCard je postao MasterKard.

@gitak.tv

Aaaaa-Šta si reka

♬ original sound - gitak.tv

Gitak TV osnovali su 1996. godine Mate Peruzović, Marijo Grabovac, Bernard Perić, Matija Čizmić i Ivan Rožić, a njihovi skečevi doživjeli su ogroman uspjeh. Zbog njih su se dečki pojavljivali u brojnim emisijama na televiziji, a 2010. godine su za parodiju pjesme Data sastava TBF dobili i Porin.

TikTok su otvorili iz šale, kako bi vidjeli reakcije novih generacija te kako bi pokazali da su njihovi skečevi bezvremenski i aktualni.

Pročitajte više