Gledatelji izbacili prelijepu Sementu, "balkanski krmak" Duško prošao dalje

MEĐU Top 9 pred publikom i žirijem kojeg čine Tony Cetinski, Jelena Radan i Goran Lisica Fox nastupili su sljedeći kandidati: Zoran Mišić, Matej Miličić, Barbara Dautović, Bojan Jambrošić, Nikolina Kovačević, Iva Ušalj, Sementa Rajhard, Carla Belovari i Duško Šarić. Kandidatima su večeras tijekom nastupa pomagale i plesačice iz Plesnog studija Edite Cebalo.

Iako je prema mišljenju žirija vokalno najlošiji, Duško Šarić je ipak ostao u showu, a napustila ga je prelijepa Sementa Rajhard. Top 8 kandidata idućeg će petka za zadatak imati otpjevati "pjesme s posvetom".

"Ovim curicama koje su plesale oko tebe su sise poispadale"

Prva je večeras zapjevala prelijepa Sementa Rajhard. Za svoj sexy show je odabrala pjesmu "Naughty Girl" Beyonce Knowles. "Ja mislim da je Fox napokon došao na svoje", rekao je Tony, a potom dodao kako je Sementina izvedba bila "odlična". "Ove curice koje su plesale oko tebe nisu ti puno dodale i pomogle. Više su izgledale kao hrpa lopti nabacanih niz stepenice. Osim toga sise su im poispadale. Ali ti si bila dobra. Očito imaš neku prirodnu seksipilnost pa se nisi morala puno truditi. A haljina je mrak", bio je rječit Fox. "Stvarno si sve bolja i bolja", rekla joj je Jelena, kojoj je sama pjesma bila "malo dosadnjikava". "Kamera je stvarno voli. Dobro izgleda, ima dobro lice", rekao je Tony o Sementi, a potom je pokazao na Foxa i rekao: "Ovog lopatara tu nemojte slušati previše".

"Ja toliko ne mogu ni čuti koliko te Jelena može nahvaliti"

Carla Belovari je otpjevala hit "Fever", kojeg je prije više od 50 godina u originalu otpjevao Little Willie John. "Meni zaslužuješ biti i prva", rekla joj je Jelena nakon izvedbe. "Ja toliko ne mogu ni čuti, koliko ona može nahvaliti", nadodao je Fox, dok joj je Tony poručio: "Nastavi tako i dalje".

"Plesačica je tebi bila strano tijelo"

"Hold me now" Johnnyja Logana izveo je Matej Miličić. "Čestitam na odabiru pjesme. Više spada pod romantičnu, a ne sexy večer", rekao je Tony, a potom je nasmijao sve sljedećom izvedbom: "Plesačica je tebi bila strano tijelo. Čekao si da se makne da se možeš koncentrirati. Pusti plesačice, čuvaj srce i dušu i biraj pametne pjesme". I dok je zbunjeni Matej pokušavao uvjeriti žiri kako se uz plesačicu osjećao "super", oni su se trudili koncentrirati na njegovo pjevanje, koje im se puno više svidjelo od scenskog nastupa.

"Mislim da će se Mirjana Hrga oduševiti kad ovo vidi"

Duško Šarić otpjevao je "Sex Bomb" Toma Jonesa. "Čini mi se baš onako pravo balkanski, životinjski. Krmak. Mislim da će se Mirjana Hrga oduševiti kad ovo vidi", rekao je Fox nakon Duškove izvedbe. Jelena mu je rekla da je trebao malo više "guštati" u pjesmi. "Tvoj najjači adut je da si narodni čovjek. A teško je biti narodni i sexy. Trebaš se malo više potruditi", rekao mu je Tony.

"Prošli put si bila seksipilna k`o noga od stola"

Barbara Dautović je otpjevala "Say it right" Nelly Furtado. "Moram priznati da mi je ovo najseksipilniji nastup večeras", rekao joj je Tony. "Za prošli put ne mogu reći da si bila seksipilna. Mislim jesi, k`o noga od stola. Sad si u tome uspjela", rekao je Fox.

"Nisi ni metroseksualac, nego metar-seksualac. Malo mi nespretno djeluješ, k`o Pluton"

Slavonski roker Zoran Mišić večeras je otpjevao "You Can Leave Your Hat On" Joea Cockera. Žiri je nakon izvedbe prvo jednoglasno uzdahnuo: "Wow", a potom je Fox krenuo sa svojim slikovitim komentarima: "Bio si odličan. Dobro, sad ne sexy, to bi bilo pretjerano reći. Nisi ni metroseksualac, nego metaseksualac, nešto izvan. Malo mi nespretno djeluješ, k`o Pluton". "Meni najbolja izvedba večeras", ocijenila je Jelena. "Drago mi je što si večeras pokazao ono zbog čega si bio moj favorit od početka. Pjevanje perfektno, lijepo i u pravoj mjeri", rekao je Tony.

"Teško je biti dijete u tijelu `Pinkčeta`"

Najmlađa kandidatkinja Iva Ušalj otpjevala je "Poker Face" Lady GaGa. "Dosljedna si sebi. Čestitam ti na hrabrosti", rekao joj je Tony. Jelena joj je rekla kako je šteta što joj se nesigurnost vidjela na licu. "Dala si gol, ali ne onaj europski u rašlje", nadovezao se Tony. "Sve štima, ali kao da nešto fali. Teško je biti dijete u tijelu `Pinkčeta`", rekao joj je Fox.

"Ti ideš kao Hrvatska na prirodne ljepote, ali sunce i more nisu uvijek dovoljni"

"Kiss" Toma Jonesa u izvedbi Bojana Jambrošića zapalio je publiku toliko da je prvi grudnjak u emisiji doletio na pozornicu. "Prije nego se Fox osvrne na grudnjak, ja ću reći da je ovo ona doza interakcije s plesačicama koja je potrebna", rekao je Tony. Jelena je opet bila očarana Bojanovom izvedbom: "Ja sam uživala". "Mislim da Bojan igra na jednu sigurnu tržnu nišu tipa Toše Proeski. Ti ideš kao Hrvatska na prirodne ljepote, ali sunce i more nisu uvijek dovoljni. Preporučio bih ti fitnessa malo da se ne držiš toliko pogrbljeno", opet je bio slikovit Fox. "Skini se, skini se, skini se!", počela je skandirati publika te je time prekinula Foxov niz bisera.

"Bojao sam se da ćete upasti u zamku onoga kako Balkanci zamišljaju sexy. Večeras ste svi bili sexy sa stilom, a ti si oduševila"

Nikolina Kovačević je otpjevala "Ain`t Nobody" Rufusa i Chaka Khana. Oduševljena Jelena je Nikolinin outfit prvo morala "ovjekovječiti" kamerom mobitela, a potom joj je rekla kako je uživala u njenom nastupu. "Nikolina je cool. To je prava definicija. Možda je najteže naći idealnu ulogu za tebe, ali što god biraš napraviš barem vrlo dobro", pohvalio je Fox Nikolinu. "Svi ste večeras ugodno iznenadili. Bojao sam se da ćete upasti u zamku onoga kako Balkanci zamišljaju sexy - izvijaš se, malo mrdaš guzicom i misliš da je to sexy. Večeras ste svi bili sexy sa stilom, a ti si oduševila", rekao je Tony.

I.M.
Foto: RTL

Pročitajte više