Gledatelji "Plesa sa zvijezdama" prijete: "Više nećemo gledati show"

Foto: Facebook

SHOW "Ples sa zvijezdama" sinoć su (ponovno) napustili Sonja Kovač i njezin plesni partner Gordan Vogleš, i to nakon plesnog dvoboja s Markom Grubnićem i Elom Vuković.

I dok neki tvrde da je Sonja zasluženo ispala drugi put, ima i onih koji su nezadovoljni ishodom sinoćnje emisije pa optužuju žiri za naklonost Grubniću. Bilo je i onih koji su se obrušili na Viktoriju Rađu, iako ona nije ni bila u plesnom dvoboju.

Komentare gledatelja sa službenih stranica showa prenosimo u obliku u kojem su i objavljeni.

"Žalosno,ali ovaj cjeli šou je namješten i to je tako očito.Sonja i Gordan su eliminacijski ples bole otplesali zato je žiri davao tako glupe razloge.Bravo Sonja i Gordane,bili ste super"

"Zbog cega su ispali a imali su vise glasova od gledatelja od nekih koji su odmah prosli.Mislim da nije fer.A i prije par tjedana dva put ste stavili kao broj glasova od gledatelja za Josipu na pocetku jedan postotak a na kraju opet za Josipu rezultat s drugim postotkom.To mi sve djeluje namjesteno.I zbog cega prosli put ako je bilo izjednaceno na kraju emisije je Tamara odlucila tko ostaje to mi isto nema smisla."

"Nije da sam Markov fan....ali trebao je biti treci....ali gledatelji su tu....mislim plese ok....slavko i ivan su bolji nijansu"

"Kako Viktorija jos nije bila u dvoboju? Niti je neka plesacica, niti zvijezda, osim ako je udaja za nekoga ne cini zvijezdom."

"Ovo je peti put da žiri daje prednost Marku! Pa, nije valjda da je uvijek bolji? Nije! Žiri je pristran, a pobjednika su već zacrtali"

"Ziri favorizira od pocetka Marka i Elu i oni ce ostati i ne bi se cudila da i pobijede."

"Sonja je danas u oba plesa,pa i u dvoboju bila punooo opustenija,ali Marko ima "to nesto" sto ga cini stepenicu boljim."

"Glupo je to i gledati, kad je žiri od pocetka dao do znanja ko je pobijednik. Jadno."

"Ma Marko koji je simpatičniji žiriju,iako bi radije Gordana i Sonju.U ovom šou nije vsžan ples i trud.Sve se već zna kad je namješteno.Bravo Sonja i Gordane"

"Meni je ovaj puta Sonja bolja,al zna se tko će pobijediti"

"Žiri potpuno ne objektivan, Sonja i Gordan puno bolji u duelu, navijan za Viktoriju i Marka ali ovo stvarno više nema smisla, ugasite emisiju"

"Inace navijam za slavka i gabrijelu ali mi je jako fascinantno kako su napisali u dnu ekrana da sonja i gordan imaju 20.1 posto glasova a viktorija i marko 17.5 posto . Tko tu koga zeza 🤔🤔🤔 zanimljivo kako nikad ti glasovi ne stimaju s onim sto se kaze"

"Viktorija i Marko su imali manje glasova od Sonje i Goge sto znaci da su oni trebali u plesni dvoboj"

"Ja više ne gledam ples sa zvijezdama.Žao mi je"

"A ovo ke zadnja epizoda plesa sa zvjezdama koje sam gledo"

Nisu šutjeli ni fanovi Marka Grubnića...

"U svakoj emisiji dosad Ela i Marko bili bolji, po bodovima, po plesovima i što bi vi htjeli? Da ostane Sonja koja se trgnula dvije zadnje emisije? Sigurna sam da se trudila, ali jbga..."

"Napokon su ispali, bravo Marko i Ela"

"Zasluženo. Nisu ih ni trebali vratiti natrag. Bravo za Marka i Elu"

"Ovog puta bez vracanja molim vas"

Pročitajte više