Glumac koji je dva puta bio nominiran za Oscara tvrdi: Danas jedva zaradim dolar

Foto: EPA

Iako je bio nominiran za čak dva Oscara, glumac Djimon Hounsou priznao je da se u posljednje vrijeme muči zarađivanjem za život.

Kako piše Unilad, zvijezda DC-ja otvoreno je priznala da se osjeća kao da ga je industrija prevarila.. Hounsou je bio nominiran za Oscara za filmove In America (2002) i Blood Diamond (2006), a nedavno je glumio Čarobnjaka u Shazamu! Fury of the Gods. Također je poznat i kao Korath the Pursuer iz Marvelovih filmova.

"Sjećam se vremena kada nisam imao nikakvu podršku svojih ljudi, nikakvu podršku medija ni industrije. Osjećao sam se kao da bih trebao biti sretan što sam nominiran za Oscara i to je to."

"Još uvijek se borim pokušavajući zaraditi dolar. Ušao sam u posao s nekim ljudima koji su apsolutno dobrostojeći, ali nemam za njih lijepe riječi. Tako da se osjećam prevarenim, užasno prevarenim, u smislu financija, ali i u smislu posla", dodao je.

Međutim, glumac je rekao da se stvari polako popravljaju što se tiče toga kako ga gledaju u Hollywoodu.

"S vremena na vrijeme i oni sami kažu: 'Trebali bismo mu dati više, malo je podcijenjen.' I sami su toga svjesni", rekao je.

Pročitajte više