Glumica Marija Karan prvi put se javila na Instagramu poslije incidenta s dečkom

Foto: Instagram

GLUMICA Marija Karan, koju hrvatski gledatelji pamte po ulozi u seriji Larin izbor, početkom mjeseca završila je u bolnici nakon što ju je ošamario dečko Vladan Balaban iako je ona poslije tvrdila da je pala i tako se ozlijedila. Sad se prvi put nakon incidenta javila na Instagramu fotografijom.

Objavila je fotografiju iz Šimanovaca u Srbiji.

"Radite marljivo, sanjajte veliko", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira sjedeći na stolici u elegantnoj odjevnoj kombinaciji.

Njena fotografija u sat vremena dobila je više od 1200 lajkova.

Podsjetimo, nakon što se saznalo da je Marija završila u bolnici jer ju je dečko ošamario, ona je na saslušanju u državnom odvjetništvu u Beogradu izjavila kako do šamaranja nije došlo.

"Naime, u predmetnom događaju došlo je do svađe između lica koja su u emotivnoj vezi te je došlo samo do verbalne rasprave među njima, a ne i do ozljeđivanja. S obzirom na to da je Marija Karan izjavila da je ozljede koje su utvrđene u Urgentnom centru zadobila prilikom pada te kako ni ranije nigdje nisu registrirane prijave za nasilje među ovim licima, nema elemenata kaznenog djela nasilja u obitelji", priopćili su iz odvjetništva za srpske medije.

Pročitajte više