Glumica o radu s Tomom Cruiseom: Bila sam toliko uplašena

Foto: Instagram

GLUMICA iz Westworlda Thandie Newton podijelila je priču o teškom danu koji je imala tijekom snimanja Nemoguće misije 2 s Tomom Cruiseom.

Newton je glumila s Cruiseom u nastavku filma koji se kasnije pretvorio u jednu od najmasivnijih akcijskih franšiza u Hollywoodu, no njezin lik nije se vratio ni za jedan od idućih nastavaka.

U razgovoru za Vulture, glumica je objasnila zašto je nikad nisu pozvali na snimanje nastavka. Napomenula je kako se bojala Cruisea te se prisjetila teškog trenutka koji su imali na setu, kad jedna scena nije išla prema planu.

"Bio je vrlo dominantan pojedinac. Trudio se biti dobra osoba. No pritisak. Puno preuzima na sebe. I mislim da on ima osjećaj da samo on može napraviti najbolje sve što se da napraviti", rekla je.

Zatim je govorila o noćnoj sceni na balkonu s Cruiseom za koju smatra da nije bila dobro napisana. Kaže kako su oboje bili frustrirani, a od pomoći nije bio ni redatelj John Woo koji je u tom trenu "odlučio da ne govori engleski."

Newton je objasnila kako vjeruje da je problem s njezinim likom činjenica da ima loše rečenice za tu scenu, a Cruise je zatim ponudio rješenje. "Ja ću biti ti. Ti budi ja", rekao joj je prema njezinim riječima. Zatim su snimali scenu tako, a glumica kaže da ništa nije bilo beskorisnije od toga. "To me samo gurnulo dublje u mjesto terora i nesigurnosti", kazala je.

Newton kaže kako je kasnije te večeri prepričala situaciju redatelju Jonathanu Demmeu, a on ju je kritizirao jer je krivila sebe. Tvrdi i kako ju je Cruise nazvao kasnije, no iako je očekivala ispriku, dobila je samo vijesti da će ponovo snimati scenu.

Usprkos neugodnoj situaciji na setu, Newton kaže kako ne smatra da je Cruise loša osoba, ni da je posebno teško raditi s njim. Misli samo da stavlja na sebe prevelik pritisak.

"Nije bio užasan. Samo je bio pod stresom", zaključila je.

Pročitajte više