"Glumica s B liste Meghan Markle nije bila spremna na život u kraljevskoj obitelji"

Foto: Guliver Image/Getty Images

"ZBOG života glumice s B liste, Meghan Markle bila je nespremna na život u kraljevskoj obitelji", tvrdi britanska poznavateljica kraljevske obitelji Katie Nicholl.

Bivša glumica serije Suits postala je jedna od najpoznatijih žena na svijetu kad je otkriveno da se viđa s princem Harryjem. Cijeli svijet gledao je njihovo vjenčanje u svibnju 2018. godine. 

Nicholl ističe da, iako je bila pod reflektorima i prije Harryja, Meghan nikako nije bila spremna na ono što donosi pripadanje kraljevskoj obitelji.

Embed from Getty Images

"Kao glumica je naučena na to da je fotografiraju, a sama je priznala da su pretpostavljali da će se moći nositi s medijskom pažnjom i pronaći svoje mjesto pod reflektorima baš zato što ima iskustva pred kamerama. Zapravo, mislim da se za ono što joj se dogodilo nemoguće pripremiti, a njeno iskustvo glumice s B liste nije joj pomoglo u tome što je postala najpoznatija žena na svijetu. U onom dokumentarcu iz Afrike izgledalo je kao da joj je lako, no nije bilo", rekla je za 9Honey.

Embed from Getty Images

Meghan i Harry nedavno su proslavili drugu godišnjicu braka. U međuvremenu su postali roditelji sinčića Archieja, ali i napustili svoje položaje u kraljevskoj obitelji te se preselili najprije u Kanadu, a potom u Sjedinjene Američke Države.

Trenutno se pripremaju za lansiranje svoje zaklade Archewell, nazvane po sinu. 

Pročitajte više