Glumila da umire od raka da joj prijatelji skupe 70 tisuća kuna za vjenčanje iz snova

Ilustracija: Instagram (na slici nije par iz teksta)

ŽENA iz Velike Britanije "lažirala je terminalnu dijagnozu raka" kako bi joj prijatelji platili "savršeno vjenčanje", piše Metro.

Prijatelji Toni Standen (29) skupili su 8500 funti (oko 70.000 kuna) kako bi njezin partner James i ona mogli imati "dan koji zaslužuju".

Za svoju prevaru Standen je čak obrijala glavu, a u emocionalnoj zamolbi za pomoć rekla je kako bi voljela da je otac Derek, koji je umirao od raka, vodi do oltara.

Derek (57) je preminuo prije vjenčanja u Cheshireu, no snimio je videoporuku za goste vjenčanja. Lokalni nogometni klub također je snimio video podrške za mladence koji su medeni mjesec proveli u Turskoj, a zatim su putovali i u Njemačku, Češku, Austriju, Mađarsku i Italiju, dok je Standen cijelo vrijeme navodno bila bolesna.

Ranije ove godine tvrdila je i kako se zarazila koronavirusom, no to je izazvalo sumnju među njezinim prijateljima koji su se napokon suočili s njom.

Standen se sada suočava s potencijalnom zatvorskom kaznom nakon što je prošlog tjedna priznala krivnju za prevaru lažnim zastupanjem u razdoblju od veljače 2019. do travnja 2020. na sudu za prekršaje u Chesteru.

Cheryl Aston (33), njezina prijateljica s fakulteta koja je donirala 525 funti, rekla je za Mirror kako je Standen zaslužila Oscara za svoju glumu. "Sve nas je prevarila. Rekla mi je da umire i pala sam na to. Bila sam slomljena - svi smo bili."

U veljači ove godine na Facebooku Toni Standen objavljeno je kako je preminula. Optužila je hakere za to, no jedna njezina poznanica rekla je kako je to napravila samo da privuče pažnju i da vidi kako će ljudi reagirati ako misle da je preminula.

Pročitajte više