Gogo Base postao otac, sinu dao zbilja neobično ime

Foto: Facebook

GORAN TODIĆ, koji je u Big Brotheru 2015. godine zamalo odnio pobjedu, postao je otac. Njegova zaručnica Lejla Zečić rodila je sina, kojem su sretni roditelji nadjenuli ime Sjever.

Dječačić je rođen u Milanu, gdje Goran i Lejla godinama žive, a iza njegovog imena krije se za njih posebno značenje koje je rođeni Sarajlija objasnio na Facebooku.

"Svaka bitka nosi svoju pobjedu čak i onda kada mislite da ste izgubili istu. Hrabrost me vodila za svaku odluku svjesno znajući kakve me posljedice čekaju, kazna jer se suprotstavljam nečemu što je zabranjeno i nepravda jer ne možeš biti drugačiji od svih. Ta hrabrost je bila lucidna za svakoga tko nije želio sebi priznati da je sigurno jednom u životu poželio biti svoj, a da ne mari za to što će tko reći. Moje odluke su bile teške, bolne i dugo je trajalo da iza njih vidim sunce. Ali nisam odustajala, priznajem jesam koji put zaplakala ali nikad se nisam pokajala. Držala nas je ljubav, emocije, hrabrost za našu sreću ljubav koja je vjekovima opisuje u književnim djelima, toliko viteških iskušenja je bilo ali jednostavno sam znala da sve vrijedi, njegov zagrljaj, njegova ruka kad me drži onaj nas pogled i iskrenost u očima, svi rastanci u čekanju za radi nečega i sva iskušenja koja su dolazila rukom čovjeka s namjerom da odustanemo, budemo ono što većina smije biti i da naučimo kako treba osuđivati tuđi život koji ne lici na ono što društvo prihvata. Na današnji dan stigao je naš najveći poklon, dokaz i rezultat jedne velike ljubavi između dvoje usprkos svim različitostima koje vrijeđaju Balkan, stiglo je još jedno biće koje će izrasti u čovjeka kao što smo nas dvoje, čovjeka koji će nositi srce i dušu čiji identitet se zove ljubav ! Jedno biće koje će kroz svoje odrastanje spoznati o ljubavi njegovih roditelja i biti ponosan da je bas nas odabrao da mu budemo tata i mama! 

Dobrodošao sine hvala ti što si tako malen dao već veliku uspomenu i pečat na ljubav svojih roditelja ! Ime ti je dao tata jer sam ja tako željela a svaki put kad nas nova iskušenja obuzmu ti ćeš biti pokazatelj u kojem pravcu treba da nastavimo da idemo!!!!
Benvenuto Sjever. Jer ljubav pobjeđuje razlike!", napisao je. 

Pročitajte više