Gola dojka Janet Jackson najtraženija na Internetu

PREMA tražilici Lycos 2004-te godine surferi su na webu uobičajeno najviše tražili seksi teme, glazbu i pjevače, a na meti zanimanja našle su se tetovaže i morbidna smrt Amerikanaca u Iraku.

Po toj statistici na broju jedan našla se gola dojka tamnopute seksi pjevačice koja je "slučajno" ispala iz kostima prilikom showa na finalu Superbowla koji su uživo pratili milijuni gledatelja.

Došlo je do velike afere, televizijske postaje koje su prenosile događaj novčano su kažnjene pa je nakon toga i dodjela Oscara prenošena s malom odgodom kako se nešto slično ne bi ponovilo.


Sama Janet u jednoj je anketi zbog toga proglašena najluđom Amerikankom uz svog brata Michaela koji je svog klinca nesmotreno pokazivao obožavateljima preko ruba ograde hotelskog balkona.

Golu dojka pjevačice je čak za 60 posto nadmašila čuveni porno film jetseterske milijunašice Paris Hilton, a samo ju je u kratkom periodu nadmašilo traženje snimke u kojoj je američkom taocu u Iraku odrubljena glava.

Najpopularnija web stranica bila je Kazaa na kojoj se besplatno razmjenjuju glazba i pornići, a među prvih deset našla se i hazardna kartaška igra poker.

Pročitajte više