Golišava Olga Kurylenko u novom FHM-u

KURYLENKO, Olga Kurylenko. Naslovnicu FHM-a u ovom broju ekskluzivno krasi nova Bond djevojka – no ne ona s kojom se on malo spetlja pa ona tragično pogine i zaborave je i James i publika prije nego se promjeni par scena, već ona prava. Ostaje nam za vidjeti kako će se Olga snaći u toj ulozi, ali ako je suditi po ovim fotografijama i onome što smo vidjeli u njenim prijašnjim filmskim uratcima, trebalo bi biti zanimljivo.

Kad zaradiš hrpu para praktički ni iz čega, i to nakon što su te svi otpisali, nije nam teško razumjeti ako tu lovu isto tako divljački i potrošiš. No kad u desetak dana godišnjeg uspiješ slupati avion, potopiti brod i pošmrkati polugodišnju kolumbijsku proizvodnju kokaina, možda bi trebao malo stati na loptu. Jordan Belfort svoju je karijeru burzovnog mešetara na kraju ipak završio iza rešetaka, ali se vratio da nam ispriča svoju priču. I navodno se zanima za te INA-ine dionice o kojima svi pričaju...

Mnogi ne znaju da smo i mi imali svog Robina Hooda, samo što naš nije hodao u uskim, zelenim tajicama, a brk mu je bio onaj pravi muški. FHM donosi priču o Čarugi, nimalo romantičnom razbojniku koji je harao Slavonijom i otimao od bogatih da bi dao... hm, sebi i svojima. Car je propisno ispreskakao tadašnju vlast i žandarmeriju, uključujući i trenutak kad je doslovno samo išetao iz zatvora, na izlasku još pristojno pozdravivši stražare.

I iako se samo zbog ovoga isplati prolistati novi FHM, ipak je tu bilo još stranica za ispuniti pa nakon kraće šetnje do kioska i keširanja bijednih 17 kunića (sjećamo se kad si za ovo mogao popiti kavu, kupiti kutiju pljugi i da ti još ostane za Sportske...) možeš saznati kako će izgledati žena budućnosti, popularno zvana Žena 2.0. Istražili smo gdje se nalaze najgora mučilišta na svijetu, što je sve proživio stručnjak za demontiranje eksplozivnih naprava kojeg su Iračani više puta poželjeli vidjeti mrtvog, analizirali smo sve zaplete, zakulisne igre i intrige nove sezone Formule 1 i, što te vjerojatno uopće ne čudi, doveli se u hrpu neugodnih situacija.

Sponzorirani članak

Pročitajte više