Golišavi vaterpolisti pomažu bolesnoj djeci

NEDAVNO je dovršen kalendar koji prikazuje naše bivše vaterpolske reprezentativce, redom osvajače medalja s raznih europskih i svjetskih prvenstava. Neki od članova "Chuck Norris waterpolo team" kluba tako su se nedavno skinuli za kalendar, a sav prihod od prodaje kalendara, ide u dobrotvorne svrhe.

Vjeko Kobešćak, Tino Vegar, Dario Kobešćak, Ante Huljev, Šimun Cimerman, Vlado Pilipović te trener Ozren Bonačić dobro su se zabavili na snimanju kalendara koji je simbolično nazvan "Zagreb, kak imaš me rad". Kako samo ime kalendara govori, naši vaterpolisti slikani su u ulogama čistača cipela na Oktogonu, kumice, smetlara i mnogih drugih.

Duhoviti kalendar, kako saznajemo, bilježi veliku popularnost i prodan je u nekoliko tisuća primjeraka. Prihodom od prikupljenih sredstava  kupljeni su poklon paketi za djecu koja bolesna leže na Zavodu za dječju hematologiju i onkologiju KBC-a Rebro. Darove su im uručili uz pomoć Tonyja Cetinskog i Djeda Mraza. Sva sredstva koja dalje prikupe namijenjena će biti Centru za odgoj i obrazovanje djece na Prekrižju.

Pročitajte više