Gomez u dokumentarcu nije ni spomenula prijateljicu koja joj je donirala bubreg

Foto: Instagram

PJEVAČICA Selena Gomez u 95 minuta dugom dokumentarcu My Mind And Me nije spomenula glumicu Franciju Raisu, koja joj je prije nekoliko godina donirala bubreg. Kad je to Francia uvrijeđeno prokomentirala na društvenim mrežama, Selena joj je sarkastično poručila da joj je žao jer nije spomenula sve i jednu osobu koju poznaje.

U dokumentarcu o svojoj karijeri i bolesti Gomez je izjavila da joj je Taylor Swift jedina prijateljica u industriji: “Nikada se nisam uklapala u cool grupu djevojaka koje su bile slavne. Moja jedina prijateljica u industriji je zapravo Taylor."

Kada je E! News u subotu objavio Selenin citat na svojoj Instagram stranici, Francia je odgovorila komentarom: "Zanimljivo." Brzo je obrisala taj komentar, ali je zatim prestala pratiti Selenu na društvenim mrežama.

Oštrim odgovorom Selena razljutila javnost

"Francia Raisa očito nije u glazbenoj industriji pa zašto se tako ljuti? Selena je mnogo puta rekla da vidi Franciju kao svoju sestru”, napisao je jedan tviteraš.

“Selena vidi Franciju kao vlastitu sestru pa zašto bi rekla da joj je Francia jedina prijateljica iz industrije?? Također vjerujem da je Selena govorila o glazbenoj industriji, a ne o Hollywoodu općenito”, smatra jedna osoba na Twitteru.

"Žao mi je što nisam spomenula sve osobe koje poznajem", napisala je Selena sarkastično i izazvala oštre kritike na internetu. "Svaka osoba koju poznajem' hm, a što je s JEDNOM osobom koja ti je doslovno dala dio svog tijela?" napisala je jedna osoba na Redditu.

Donirala joj bubreg 2017. godine

"Nema riječi kojima bih mogla zahvaliti svojoj lijepoj prijateljici Franciji Raisi", napisala je tada Selena. “Dala mi je najveći dar i žrtvu doniravši mi svoj bubreg. Nevjerojatno sam blagoslovljena. Toliko te volim, sestro", napisala je Gomez u rujnu 2017. godine na Instagramu uz fotografiju sebe i Francije na kojoj se drže za ruke u bolničkim krevetima dok se pripremaju za operaciju.

"Nisam mogla ustati bez nečije pomoći. To je bilo vrlo ponizno. Nisam se mogla istuširati sama, morao mi je netko pomoći jer se nisam mogla pomaknuti", otkrila je glumica ljetos američkim medijima i rekla da se nakon doniranja bubrega dugo borila s postoperativnim oporavkom. Francia je Seleni donirala bubreg nakon deset godina prijateljstva.

Osim lupusa, Gomez boluje i od bipolarnog poremećaja, o kojem često govori u javnosti.

Pročitajte više