Goran Bare: Nikad više neću taknuti kokain!

"U ZADNJE vrijeme imam velikih problema sa psihom, ne spavam noćima. Bio sam jako umoran pa sam si uzeo malo kokaina da to popravim, da ljudima tamo na koncertu nešto pokažem. Međutim, policajci su me preduhitrili i to je bilo to", rekao je Bare u kratkom intervjuu koji je dao Jutarnjem listu.

Također, rekao je kako mu je posljednja noć provedena u policiji bila jedna od najgorih, da mu je ovo bilo zadnji put da koketira s drogom, te da je više nikada neće uzimati.

Zakljucao na klupici u Zapruđu

Bare je prošli ponovo punio trač rubrike nakon što su ga u zagrebačkom Zapruđu, gdje trenutno živi, uhitili policajci zbog Normabela i kokaina koje je imao uz sebe. Također, nakon što su ga pustili iz pritvora, policija je Baretu prevrnula stan. Našli su nešto sitno, kažu. A rastavljali su sve - zvučnike, slike, glazbala, čak su i kuckali po zidovima ne bi li otkrili kakvu šupljinu u kojoj bi pjevač mogao skrivati drogu. A cijelo vrijeme ispred nosa su im bile tri "lajne" kokaina. "Prolazili su stoput pokraj pladnja na kojem su bile tri crte kokaina i nisu ih vidjeli. Da mi ne unište stan, rekao sam im da im je kokain pred nosom", Bare je ispričao.



A ispričao je Bare nedavno i kako se "skinuo" s droga uz pomoć doktora Sakomana i lijekova koji mu ublažavaju apstinencijske simptome, te kako se jedan dan probudio i shvatio da će, ako nastavi s pucanjem, ubrzo umrijeti. Čak je ispričao i kako ne pije alkohol.

"Dotakao sam dno, znao sam da ću, ako ovako nastavim, umrijeti"

"Dotakao sam dno i znao sam da ako ovako nastavim da ću za dva ili tri mjeseca umrijeti. Bio sam potpuno pogubljen. Jedan dan me čak i tramvaj udario u rame, hodao sam po Utrinama i uopće ga nisam vidio. Slomio me skroz, cijelo rame mi je bilo strgano", ispričao je i dodao da danas u njegovom životu čak ni za alkohol nema mjesta. "Alkohol je vrag, najgori je, zavede vas i njega bi trebalo zabraniti", zaključio je.

Međutim, da su njegove tvrdnje daleko od istine dokazao je nedavni incident na festivalu Zagora gori, na kojem se Bare, samo nekoliko dana nakon uhićenja, pojavio vidno omamljen. Navodno vidno omamljen Bare se nije bio u stanju popeti ni na pozornicu, a kamoli što drugo, pa su organizatori, nakon desetak minuta žučne rasprave, Bareta potjerali natrag u garderobu te ga zamolili da se što prije pokupi u Zagreb.

Pročitajte više