Goran Bare: Zaljubio sam se prije mjesec dana, ali već sam se i odljubio

Screenshot: RTL

GORAN BARE otkrio je kako se nedavno zaljubio, no ta je zaljubljenost bila kratkog vijeka.

"Prije jedno mjesec dana sam se zaljubio, međutim sad sam se odljubio, jer eto, ne bih želio sad u to ulaziti", rekao je 53-godišnji glazbenik u emisiji RTL Exkluziv.

Bare, koji ne krije da je zaljubljive prirode, zbog čega su ga žene često iskorištavale, kaže kako je jedina ljubav koja je u njegovom životu konstanta ona prema 24-godišnjem sinu Miranu.

"Imam sina koji završava fakultet i nikad nisam imao problema s njim. Više je on imao problema sa mnom nego ja s njim. Obožavam ga, ali ne volim pričati o njemu u medijima niti mu još stavljati taj uteg oko vrata", rekao je Bare te otkrio da je upravo Miran bio jedini razlog zbog kojeg se često vraćao u rodne Vinkovce.

Priznao je i da se povukao iz javnosti jer mu je slava teško pala. "Ljudi su me hvatali za ruke kao da sam neka lutka, tako da mi je to išlo na živce i ja sam se povukao". 

Prisjetio se i svojih izjava o Severini i Jeleni Rozgi. "Netko to treba reć, razumiješ? Ako je čovjek, ili žena nekakva pjevačica koja ne zna pjevati, ili koja pjeva glupe pjesme, to joj treba reć", rekao je Bare.

Pročitajte više