Goran Bregović u vezi sa 35 godina mlađom studenticom

GORAN BREGOVIĆ u vezi je sa 35 godina mlađom studenticom iz Beograda, Aleksandrom Blagojević, s kojom je viđen na skijanju na Jahorini. Brega i 24-godišnja Aleksandra navodno su zajedno već godinu dana, tvrdi izvor portala Alo, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

Progonila ga zaljubljena voditeljica

60-godišnji glazbenik službeno je u braku s bivšom sarajevskom manekenkom Đenanom Sudžukom, ali ovo mu nije prvi izvanbračni izlet. Prošle je godine snimljen u pariškoj zračnoj luci s navodnom ljubavnicom Konstancom Golubović. Zbog iste ga je progonila voditeljica Maja Sokolović koja je Bregi napravila scenu u norveškom hotelu, gdje je glazbenik odsjeo. Pričalo se da su Maja i Goran bili zajedno sve dok on nije upoznao Konstancu.

Studentica bila u vezi s Draganom Marinkovićem

Zavodnik Bregović očito više ne ljubi niti jednu od njih, jer sad redovito sa sobom na putovanja vodi mladu i lijepu studenticu. Aleksandra je prije njega bila u vezi sa 40-godišnjim srpskim glumcem i voditeljem Draganom Marinkovićem Macom. Par se pojavljivao u medijima i davao zajedničke intervjue, iako su Aleksandrini roditelji bili zabrinuti zbog te veze. Nije poznato kako se roditeljima sviđa novi odabranik beogradske studentice, ali Brega i Aleksandra navodno uživaju zajedno. "Aleksandra, osim što lijepo izgleda, ima i veliku energiju kojom je i osvojila slavnog glazbenika. Zasad odlično funkcioniraju", rekao je izvor za srpski Alo.

Pročitajte više